Herényi Hetvenkedések 2019. október 5.

A Herényiek Háza a tavalyi sikerre való tekintettel 2019-ben is megrendezte Herényi Hetvenkedések elnevezésű helytörténeti vetélkedőjét. A 7.A osztály négy tanulója és osztályfőnöke újra képviselte iskolánkat a megmérettetésen, s a visszatérés örömére „Megint eljöttünk” csapatnéven vágott bele a feladatok megoldásába.

Az előző évhez hasonlóan ezúttal is hét helyszínt kellett felkeresni, amelyeken egymást váltották az ügyességi és a szellemi feladványok. Jártunk a Herényi temetőben, a Csillagvizsgálóban, az Arborétumban, a Parti Kertészetben, a Holczer malomnál és a Gothard Kastély előtti parkban. Az utolsó feladatot közösen hajtották végre a csapatok a Herényiek Háza udvarán. A verseny végén a szervezők-rendezők hidegtállal vendégelték meg a résztvevőket.

Az általunk elért eredménnyel ezúttal nem nagyon hetvenkednénk, legyen elég annyi, hogy a helyezésünk is a hetes szám bűvkörébe tartozik. A csapat tagjai egyébként is egyetértettek abban, hogy a részvétel és a jó hangulat volt a fontos, ezért már most eldöntöttük, hogy jövőre „Három a magyar igazság” néven ismét benevezünk!



Fényképek a galériában>>>
E-napló