Étkezés, heti étlap

Étkezés 2020/2021 >>

  Diétás étkezéssel kapcsolatos információk >>


 Hungast június 7-13 étlap (általános iskolák részére) >>

 Hungast június 14-20 diétás - gluténmentes étlapok (általános iskolák részére) >>
 
 
Tisztelt Szülők!
 
Az intézményi gyermekétkeztetésben résztvevők számára a tanév során keletkezett túlfizetéseket a tanév végével a Szombathelyi Köznevelési Gamesz a következő módon fizeti vissza:
 
  • 1000 Ft feletti összegeket átutalással,
  • 1000 Ft alatti összegek készpénzben 2021.06.30-ig a Szombathelyi Köznevelési Gamesz Nádasdy Ferenc utca 4. szám alatti irodájában - munkanapokon hétfőtől csütörtökig 7:30-15:00, pénteken 7:30-12:00 óráig - vehetők át. Amennyiben a szülő a megjelölt határidőig nem veszi át az összeget, úgy az augusztusban kiállított számlában kompenzálódik a túlfizetés.
 
Az 1000 Ft alatti túlfizetéssel rendelkező tanulók listáját 2021. június 15-én, intézményenként, oktatási azonosítóval tesszük közzé a Szombathelyi Köznevelési Gamesz honlapján.
 
Megköszönve egész éves együttműködésüket,
 
Tisztelettel:  Szombathelyi Köznevelési Gamesz
 


Tisztelt Szülők!
 
A koronavírus járvány terjedésének mérséklése érdekében - az ügyfélfogadás és az ügyintézés rendjére vonatkozóan - a Szombathelyi Köznevelési Gamesz a biztonságos munkavégzés feltételeinek biztosítása, a közösségi érintkezések számának csökkentése, az ügyek folyamatos ellátásának érdekében védőintézkedéseket vezet be.
A szülők/az ügyfelek személyes fogadására CSAK és KIZÁRÓLAG a kijelölt térítési díj szedési napokon van lehetőség a Szombathely, Nádasdy u. 4. szám alatti irodában. Minden további munkanapon (hétfő-csütörtök 7:30-16:00, péntek 7:30-13:30) csak telefonos és emailben történő kapcsolattartás lehetséges.
A kialakult járványhelyzetben előtérbe kerülnek az érintésmentes megoldások. Emiatt szorgalmazzuk a térítési díj átutalással történő kiegyenlítését, ezzel mellőzve a munkavállalók és a szülők/ügyfelek közvetlen találkozását, érintkezését.
A személyes ügyintézés esetén az orrot és a szájat eltakaró maszk használata kötelező. Az ügyintézőn kívül egyszerre csak 1 fő tartózkodhat az erre kijelölt helyen. A térítési díj befizetésénél történő várakozás ideje alatt kérjük a másfél méteres távolságot betartani.
Kérelmek, nyilatkozatok, határozatok, igazolások, bármilyen egyéb papíralapú dokumentum leadására, az iroda előtt, erre a célra kihelyezett postaládán keresztül van lehetőség.
Szem előtt tartva a munkavállalók és a szülők/ügyfelek közös érdekeit, köszönjük megértésüket!
Szombathely, 2020. november 5.

Tisztelettel:
                                                            Szombathelyi Köznevelési Gamesz
 


 
Személyi változások
 
Étkezés befizetése:
Hajnal Kornélia
tel.: 06-20/327-1544
e-mail: elelmezes@gamesz.szombathely.hu
 
KLIK gazdasági ügyintéző:
Szakonyi Lajosné- Györgyi
tel.: +36-94/510-066
e-mail: vaciiskola@gmail.hu
 


 
E-napló