Aktuális

Bendegúz Tudásbajnokság

Udvardi Gergely 8.B osztályos tanuló kétéves munkájának gyümölcse ért be a tanév végén történelem tantárgyból. Gergely a Bendegúz Tudásbajnokság feladatait hetedik évfolyamos korában kezdte el megoldani. Fordulóról fordulóra gyűjtögette azt a rutint, amely végül két esztendő elteltével a dobogó legfelső fokára repítette. Az országos döntőben 100 %-os teljesítménnyel, maximális pontszámmal hódította el az első helyet! Gratulálunk!

Bővebben

EGY ESEMÉNY, KÉT SIKER

Az elmúlt évben hagyományt teremtett a szombathelyi ISIS Galéria azzal, hogy az Országos Würtz Ádám Grafikai Versenyen vácis győztes Tanai Kitti alkotásaiból kiállítást rendezett. Az idei év ismét főszerephez juttatta a Váci iskola alapfokú művészetis diákjait. A május 6-án Tamásiban megrendezett országos döntőbe Bodorkós András tanár négy diákja jutott be.

Bővebben

Nyári ügyeleti napok 2022

Nyári ügyeleti napok: 2022. június 29., 2022. július 13., 2022. július 27., 2022. augusztus 10. Ügyintézés az 1. emeleti titkárságon 9:00 és 13:00 óra között.

Bővebben

Simonyi Zsigmond Kárpát-medencei helyesírási verseny

Az idei tanévben 25. alkalommal került megrendezésre a Simonyi Zsigmond Kárpát-medencei helyesírási verseny, melynek iskolai fordulójából Grűnfeld Ádám 8.b osztályos tanulónk továbbjutott a megyei megmérettetésre.

Bővebben

Kettős vácis siker a Würtz Ádám Országos Grafikai Versenyen

Grűnfeld Ádám első, Farkas Izabella harmadik helyet szerzett. Május 6-án kilencedik alkalommal rendezték meg Tamásiban az Országos Würtz Ádám Grafikai Verseny döntőjét. A zsűri 250 rajzból választotta ki azt a félszáz versenyzőt, akik 14 megyéből érkeztek és öt korcsoportból mérték össze tudásukat.

Bővebben

Szülői értekezlet a leendő első osztályos gyermekek szüleinek

Kedves Szülők! 2022. május 11-én, szerdán 16:30-kor tartjuk a Szülői értekezletet a leendő első osztályos gyermekek szüleinek. Helyszín: az iskola I. emeletén található 4.a osztályterme. Minden szülő megjelenésére számítunk!

Bővebben
További hírek
E-napló