Évfolyam találkozó - 30 év után...


30 éves évfolyam találkozóra hívtak minket egykori diákjaink, akik ma már családanyák, családapák, komoly és sikeres emberek, de 30 év távlatából is kedves tanítványaink maradtak. Köszönjük a meghívást, köszönjük, hogy együtt ünnepelhettünk és együtt emlékezhettünk!
A találkozó vidám hangulatban indult a Claudius Hotel nagytermében. Az üdvözlésnél hosszan méregettük egymást, kerestük a régi, gyermeki vonásokat a felnőtté érett arcokon, kinek, mennyi ezüst szál lopózott a hajkoronájába, vagy a régi dús hajat mennyire sikerült a fiúknak megőrizniük. Emlékezetünkben még mindig ott élnek azok a diákcsínyek, sikeres, sikertelen feleletek, dolgozatok, közös programok élményei, amiket összetartó közösségben éltünk át. Természetesen a személyes sorsok kibeszélésére is sor került a svédasztalos vacsora mellett.
Öröm volt látni és hallani az éltük delelőjén lévő volt tanítványokat, a férjjé, családapává és sikeres szakemberekké lett férfiakat és az ugyancsak szép ívű karriert befutó és nem mellesleg gyönyörű hölgyeket. Az általuk elmondottak arról győztek meg minket, hogy a nekik szentelt idő, energia, türelem és szeretet, mint elvetett mag, jó földbe hullott, és gazdagon termett gyümölcsöt. 
Maga a találkozó fantasztikusan sikerült.
Köszönet illeti a találkozó sikerességéért Pék Attilát - egykori „a” osztályos diákot -, aki kitalálója és főszervezője volt a rendezvénynek, és természetesen azokat, akik a lebonyolításban segédkeztek.
Köszönet tehát minden résztvevőnek, minden segítőnek.
Így búcsúztunk: VISZONTLÁTÁSRA, ami kötelező!
                                                                      
Az 1989-es „vácis” tantestület jelenlévő tagjai
E-napló