Tájékoztatás

Tisztelt Szülők!
 
A tegnapi igazgatói értekezleten, valamint az operatív törzs által közzétett információk alapján tájékoztatjuk a kedves Szülőket az alábbi megelőző intézkedésekről:
 
  • Minden iskolai program, ünnepség, tábor, osztálykirándulás, verseny megrendezése határozatlan időre felfüggesztésre került. Elhalasztásra került iskolánkban pl. a Kincsőrzők művészeti fesztivál, az SZM bál, Iskolaelőkészítő program következő állomása, a Váci hét rendezvényei, Váci versmondóverseny, Benedek Elek mesemondóverseny. A március 15-i ünnepi műsort videóra vesszük fel és hétfőn a tantermekben nézhetik meg a gyerekek.
  • Március 13-án (péntek) nem szükséges az ünnepi viselet.
  • A Tankerület biztosítja a fertőtlenítő kézmosószereket és a mindennapi fertőtlenítő takarításhoz szükséges készítményeket.
  • A megelőzésről és a helyes kézmosásról szóló videókat (https://koronavirus.gov.hu/megelozes) megnézzük a gyerekekkel, kérjük Önök is beszélgessenek velük erről a témáról.  

Kérjük, hogy csak a hivatalos kormányzati tájékoztató oldalon (https://koronavirus.gov.hu) szereplő információkat vegyék figyelembe. Az iskolabezárásokra vonatkozóan még nem kaptunk utasítást.

Az egész intézményt érintő hivatalos információkat a jövőben is a KRÉTA üzenetküldő felületén juttatjuk el Önökhöz.
 
2020. március 12.
Németh Gábor (intézményvezető)

 
E-napló