Gyermeknap

            A nemzetközi gyermeknap 1931 óta íródó történetében nagyon emlékezetes volt az idei. 2018. május 26-án a Szülői Munkaközösség hathatós közreműködésével Vaskeresztesen, az Alpesi-horgásztónál találkoztunk, hogy együtt töltsünk egy jól sikerült napot.
            A legbátrabbak a tóig vezető dombokat kerékpárral küzdötték le, a kevésbé vállalkozó szelleműek autókkal érkeztek a helyszínre, ahol a legkorábban kelő szülőknek köszönhetően már rotyogtak a kondérokban a finomabbnál finomabb ennivalók.
            A délelőtt során a Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége munkatársainak előadásában ismertetőt hallgattunk meg a Vas megyei horgászvizekről, majd mindenki a gyakorlatban próbálhatta ki a horgászat alapfogásait. A gyerekek nagy örömére a halak jól kaptak, így szinte senki nem maradt zsákmány nélkül (a halakat természetesen visszaengedtük a vízbe).
            Aki megunta a pecázást, kipróbálhatta magát tollaslabdában, fociban és röplabdában is.
            Köszönjük mindenkinek, aki segítséget nyújtott a helyszín biztosításában, a kerékpáros gyermekek kísérésében, az autós diákok szállításában és a finom ebédek elkészítésében.
            A „stáblista”: Kreinbacher Imre és Skrapits Gabriella, Pék Attila és Pék Andrea, Nyirvári Nándor és Nyirváriné Puskás Éva, Simon Tamás és Szabó Krisztina, Horváth András, Katona István, Grünwald Zsolt és Csukovics Zsolt.

További képek a galériában >>>
E-napló